Mineriittikattojen maalaus​

Mineriittikattoa/varttikatto on tärkeä huoltaa säännöllisesti. Mineriittikatto on altis sääolosuhteille ja ympäristön saasteille ja kasvustolle, kuten sammaleelle ja jäkälälle.

2. Mineriittikattojen maalaus​

Mineriittikaton huolto​

Vältät katon ennenaikaisen vaihdon huoltamalla sen. Katon pesulla ja pinnoituksella säästät rahaa ja pidennät katon käyttöikää. Katto ensin puhdistetaan hellävaraisesti jonka jälkeen katto maalataan. Maali luo katon suojaus sään olosuhteita vastaan vahvistetaan pinnoittamalla. Mineriittikatto tulee maalata aina puhdistuksen jälkeen.

4 Kattopesun ja käsittelyn vaiheet

Kattopesun ja
käsittelyn vaiheet

  • Ensin katto käsitellään pesuaineella, GuardWash® -tuotteella.
  • Pesemme mineriittikatto painepesurilla matalalla paineella, alle 50 baria.
  • Puhdistamme myös sadevesikourut ja sadevesiputket sekä huuhtelemme seinät ja ikkunat.
  • Puhdistuksen jälkeen mineriittikatto pinnoitetaan tai maalataan.

Maalaus tai pinnoitus​

Käytämme Tikkurilan Rubber maalia, joka suojaa kattoa sään olosuhteilta.

5 Maalaus tai pinnoitus​

Värivalikoima

Kattomaali on saatavilla kaikilla yleisillä katon väreillä. On mahdollista, halutessaan maalata katto muulla kuin alkuperäisellä värillä.

6 Värivalikoima

Mineriittikaton maalauksen hinta

Koska jokainen katto on erilainen, tarjoamme aina ilmaisen arviointikäynnin, jotta voimme tarjota juuri tarpeitanne vastaavan toimenpidesuunnitelman. Ensimmäisen yhteydenoton yhteydessä sovitaan ilmainen arviointikäynti. Tulemme paikan päälle arvioimaan katon kunnon ja mitä huoltotöitä katto tarvitsee. Ehdotamme suositeltavat toimenpiteet kustannusarvioilla, joista voit valita. Valintanne perusteella annamme virallisen tarjouksen.

Katon puhdistamisen ja suojaamisen kustannus on paljon pienempi kuin kattoremontti. Työn tekeminen ajallaan pidentää katon käyttöikää.

Marko Boman

Myyntipäälikkö

[email protected]

+358 400 245 952